De kalender is bijgewerkt tot en met 31 maart 2020, onder voorbehoud van wijzigingen.

17 januari 2020

Aankondiging actie Kerkbalans 2020

Zaterdag 18 januari gaat de actie Kerkbalans weer van start. Kerkbalans is een jaarlijkse actie waarin kerken hun leden oproepen een financiële bijdrage te doen, waarvan de opbrengst volledig bestemd is voor het onderhoud van de eigen kerk en parochie.

Ook onze parochie doet hier aan mee. In de loop van januari ontvangt u thuis een brief met een toelichting op de actie waarom uw bijdrage zo hard nodig is, en op welke wijze u kunt ‘geven voor uw eigen kerk’.