3 augustus 2021

Informatiebulletin voor de maand augustus is verschenen

Het Informatiebulletin is een gezamenlijke uitgave van de parochies H. Agnes en H. Jozef, gevestigd in de Sint-Agneskerk, centrum voor de traditionele Latijnse liturgie. De editie van augustus is nu uit!

Daarin aandacht voor de komst van twee bisschoppen voor de toediening van het heilig Vormsel: op zondag 22 augustus komt mgr J.G.M. van Burgsteden sss, emeritus hulpbisschop, en op zondag 29 augustus zal mgr dr J.W.M. Hendriks, bisschop van Haarlem-Amsterdam, na toediening van het heilig Vormsel bij de plechtige gezongen Hoogmis pontificale assistentie verlenen vanaf de troon.

Verder treft u in het Informatiebulletin het vervolg van een artikel over het doopsel voor kinderen, een gebed tot Onze Lieve Vrouw, aandacht voor de kroning van het Fatimabeeld in onze kerk en voor de gezinsweek in Helvoirt. Uiteraard vindt u ook de liturgische kalender terug.

Het bulletin is op deze site te vinden onder het tabblad 'Informatiebulletin augustus' of klik op onderstaande afbeelding. Ook bestaat de mogelijkheid om het blad elke maand gratis en in kleur per e-mail (klik hier) te ontvangen.

Klik op het symbool in de rechterbovenhoek van onderstaande afbeelding voor een vergrote weergave en om te kunnen bladeren.