De kalender is bijgewerkt tot en met 28 februari 2018, onder voorbehoud van wijzigingen.

Doe mee aan actie Kerkbalans 2018 en stort uw bijdrage op bankrekening NL48 ABNA 0589 9700 89

Klik hier voor meer informatie.

11 augustus 2010

Video's uit de Agneskerk

Bovenaan deze website is een nieuw tabblad toegevoegd: Video's. Hier zijn enkele video-opnamen geplaatst die in onze kerk zijn gemaakt.

Dit tabblad vervangt het kopje 'Video's uit de Agneskerk' onderaan in de rechterkolom. De video's hebben nu een prominentere plek gekregen op deze site, en ze zijn nu beter te bekijken vanwege het grotere beeldformaat. Er is bovendien ruimte voor uitbreiding.