De kalender is bijgewerkt tot en met 31 oktober 2018, onder voorbehoud van wijzigingen.

Oktober - Rozenkransmaand

Van dinsdag tot en met vrijdag om 11.45 uur (niet op dinsdag 16 oktober): Marialof (in aansluiting op de H. Mis)
Dagelijks om 10.30 uur: Rozenkransgebed

25 augustus 2010

Aandacht voor Agneskerk op 'New Liturgical Movement'

De website New Liturgical Movement besteedt aandacht aan de plechtigheden in onze kerk op het feest van Maria Tenhemelopneming en aan de komst van de nuntius, mgr F. Bacqué. Er wordt verslag gedaan aan de hand van een aantal foto's van die dag.

Enkele weken geleden besteedde dezelfde website ook al aandacht aan de Agneskerk. In een serie over moderne kerkgebouwen werd onze kerk uitgelicht. Ook bij dat artikel staan veel foto's.