De kalender is bijgewerkt tot en met 31 augustus 2017, onder voorbehoud van wijzigingen.

16 juni 2011

Nieuw: Agneskerk op uw mobiel

Deze website - www.agneskerk.org - kunt u vanaf nu ook bekijken op uw mobiele telefoon met internet. Zonder extra moeite verschijnt de homepage in een speciale opmaak, geschikt voor de smartphone. Met een vingerklik kan elk artikel dan worden geopend en gelezen.

Onderaan de homepage kunt u aangegeven dat u deze in de standaardweergave wilt zien.

Hebt u geen mobiele telefoon met internet en wilt u toch zien hoe de opmaak er op zo'n toestel uitziet, klikt u dan hier.