De kalender is bijgewerkt tot en met 31 maart 2017, onder voorbehoud van wijzigingen.

Doe mee aan actie Kerkbalans: stort uw bijdrage op bankrekening NL48 ABNA 0589 9700 89 t.n.v. R.-k. parochie H. Jozef

23 januari 2013

Fotoverslag van de pontificale Hoogmis op zondag 20 januari 2013

Voor het begin van de plechtigheden werd onze Heer Jezus Christus aanbeden in het Allerheiligste Sacrament.

Mgr J.G.M. van Burgsteden SSS houdt de homilie, waarna hij het H. Vormsel zal toedienen.

Afkondiging van het decreet tot oprichting van een personele parochie voor de traditionele Latijnse liturgie.

Het altaar en het tabernakel worden bewierookt.

Opheffing van Corpus Christi na de consecratie.

Alle deelnemers aan de liturgie van deze dag verzameld rond de bisschop voor het Maria-altaar.