De kalender is bijgewerkt tot en met 30 april 2020, onder voorbehoud van wijzigingen.

De live-uitzending van donderdag (17.00 uur) kunt u hier rechtstreeks volgen of terugkijken.

17 juli 2010

Wekelijks Rozenkransgebed vóór de Hoogmis

Vanaf zondag 18 juli (morgen) zal in onze kerk wekelijks vóór de Hoogmis de Rozenkrans worden gebeden. Het krachtige Rozenkransgebed wordt in veel kerken waar priesters van de Sint-Petrusbroederschap werkzaam zijn op zondag voor de Hoogmis gebeden, en de Agneskerk sluit zich nu bij deze Mariale devotie aan.

Elke zondag:
10.30 uur: Rozenkransgebed