De kalender is bijgewerkt tot en met 31 januari 2020, onder voorbehoud van wijzigingen.

Ondersteun het onderhoud van ons kerkgebouw, uw kerkgebouw, en doe mee aan actie Kerkbalans 2020

Lees hier wat u kunt doen en maak uw gift over op bankrekening NL48 ABNA 0589 9700 89.

17 juli 2010

Wekelijks Rozenkransgebed vóór de Hoogmis

Vanaf zondag 18 juli (morgen) zal in onze kerk wekelijks vóór de Hoogmis de Rozenkrans worden gebeden. Het krachtige Rozenkransgebed wordt in veel kerken waar priesters van de Sint-Petrusbroederschap werkzaam zijn op zondag voor de Hoogmis gebeden, en de Agneskerk sluit zich nu bij deze Mariale devotie aan.

Elke zondag:
10.30 uur: Rozenkransgebed