De kalender is bijgewerkt tot en met 31 januari 2020, onder voorbehoud van wijzigingen.

Ondersteun het onderhoud van ons kerkgebouw, uw kerkgebouw, en doe mee aan actie Kerkbalans 2020

Lees hier wat u kunt doen en maak uw gift over op bankrekening NL48 ABNA 0589 9700 89.

11 juli 2012

Pater John Berg herkozen als generaal-overste FSSP

Vandaag is bekend geworden dat pater John Berg (op de foto uit 2009 op audiëntie bij paus Benedictus XVI) tijdens het generaal kapittel van de priesterbroederschap Sint Petrus is herkozen als generaal-overste. Pater Berg begint daarmee aan een tweede termijn van zes jaar. Het generaal kapittel vergadert van 3 tot en met 18 juli in het FSSP-seminarie in Denton, Nebraska in de USA; pater Andrzej Komorowski is een van de deelnemers.