De kalender is bijgewerkt tot en met 31 januari 2020, onder voorbehoud van wijzigingen.

Ondersteun het onderhoud van ons kerkgebouw, uw kerkgebouw, en doe mee aan actie Kerkbalans 2020

Lees hier wat u kunt doen en maak uw gift over op bankrekening NL48 ABNA 0589 9700 89.

17 juli 2013

Fotoverslag traditionele Latijnse H. Mis in Den Haag

Met enige regelmaat draagt onze Pastoor ook elders de H. Mis op in de buitengewone vorm van de Latijnse ritus, omdat een groep gelovigen daarom vraagt. Zo ook in de parochiekerk van de H. Jacobus de Meerdere aan de Parkstraat in Den Haag. Onderstaande foto's zijn genomen op zaterdag 13 juli jl. De volgende traditionele Latijnse H. Mis in deze kerk staat gepland op zaterdag 5 oktober om 10.30 uur.