De kalender is bijgewerkt tot en met 31 juli 2020, onder voorbehoud van wijzigingen.

De live-uitzending van de heilige Mis op zondag om 11.00 uur via YouTube kunt u hier bekijken.

1 maart 2014

Informatiebulletin voor de maand maart is verschenen

Het Informatiebulletin van de Sint-Jozefparochie bij de Agneskerk voor de maand maart is verschenen. Daarin wordt onder meer aandacht besteed aan het veertig-urengebed, de vastenactie en de uitgeschakelde verlichting in de kerk.

Het bulletin is op deze site te vinden onder het tabblad 'Informatiebulletin maart'. Ook bestaat de mogelijkheid om het blad elke maand gratis en in kleur per e-mail (klik hier) te ontvangen.