De kalender is bijgewerkt tot en met 29 februari 2020, onder voorbehoud van wijzigingen.

Ondersteun het onderhoud van ons kerkgebouw, uw kerkgebouw, en doe mee aan actie Kerkbalans 2020

Lees hier wat u kunt doen en maak uw gift over op bankrekening NL48 ABNA 0589 9700 89.

20 juli 2015

Fotoverslag parochiebedevaart naar Den Bosch

Op zaterdag 18 juli vond de parochiebedevaart naar Den Bosch plaats. De dag begon met een gezongen heilige Mis in de kathedrale basiliek van Sint Jan. 's Middags stond er onder meer een bezoek aan de tentoonstelling over de Lijkwade van Turijn op het programma. Hieronder volgt een beeldverslag.