De kalender is bijgewerkt tot en met 31 januari 2020, onder voorbehoud van wijzigingen.

Ondersteun het onderhoud van ons kerkgebouw, uw kerkgebouw, en doe mee aan actie Kerkbalans 2020

Lees hier wat u kunt doen en maak uw gift over op bankrekening NL48 ABNA 0589 9700 89.

20 november 2015

Programma Sint-Nicolaasacademie op zaterdag 21 november 2015

Zaterdag 21 november gaat de lezing voor de Sint-Nicolaasacademie over de martelaren in onze tijd. Dennis Peters, sociaal wetenschapper en persvoorlichter bij Kerk in Nood, en Joris van Voorst tot Voorst, directeur van Kerk in Nood, komen de kritieke toestand toelichten waarin de christenen in Syrië en Irak zich bevinden. Er zal een extra collecte worden gehouden voor Kerk in Nood.

Er is die dag één heilige Mis in onze kerk, om 10 uur.

10.00 uur: Gelezen heilige Mis
10.45 uur: Koffie en thee in de pastorie
11.00 uur: Lezing in de zaal van de pastorie
12.30 uur: Einde

Zie: De website van de academie.