1919 - 2019: 100 jaar Sint-Agnesparochie

De kalender is bijgewerkt tot en met 30 september 2019, onder voorbehoud van wijzigingen.

17 september 2016

10 jaar traditionele Latijnse Mis en FSSP in Agneskerk

Op zondag 17 september 2006, vandaag precies 10 jaar geleden, werd met een plechtige Hoogmis de terugkeer ingeluid van de traditionele Latijnse heilige Mis in onze kerk. Celebrant in de Drieherenmis was pater John Berg, generaal-overste van de Sint-Petrusbroederschap. De rol van ceremoniarius werd vervuld door onze huidige pastoor, pater M. Kromann Knudsen, die enkele maanden daarvoor priester was gewijd.

We vieren het tweede lustrum van de terugkeer van de ‘oude’ Mis en van de komst van de broederschap naar onze kerk tijdens de plechtige Hoogmis op zondag 18 september.