1919 - 2019: 100 jaar Sint-Agnesparochie

De kalender is bijgewerkt tot en met 31 januari 2019, onder voorbehoud van wijzigingen.

Actie Kerkbalans 2019: Wat is de kerk u waard?

Van zaterdag 19 januari tot en met zaterdag 2 februari wordt de jaarlijkse actie Kerkbalans gehouden. De inzameling vindt plaats voor onze eigen kerk en parochie.
Klik hier voor meer informatie.

6 september 2016

Drieherenmis met diaken Vasily Prusakov

Zondag 4 september - zestiende zondag na Pinksteren - werd in onze kerk de Hoogmis gevierd met assistentie van diaken en subdiaken. Diaken was Vasily Prusakov (midden op de foto), afkomstig uit Rusland, die op 7 mei jl. door aartsbisschop mgr F. Bacqué, voormalig pauselijk nuntius in Nederland, tot diaken is gewijd. Vasily Prusakov zal vanaf januari 2017 tot aan zijn priesterwijding enkele maanden stage lopen als diaken in onze paroche. Na zijn priesterwijding zal hij als kapelaan in onze kerk komen werken.