De kalender is bijgewerkt tot en met 29 februari 2020, onder voorbehoud van wijzigingen.

Ondersteun het onderhoud van ons kerkgebouw, uw kerkgebouw, en doe mee aan actie Kerkbalans 2020

Lees hier wat u kunt doen en maak uw gift over op bankrekening NL48 ABNA 0589 9700 89.

13 september 2017

10 jaar Summorum Pontificum: Zondag 17 september 2006

Dit jaar is het tien jaar geleden dat paus Benedictus XVI in zijn motu proprio Summorum Pontificum de traditionele Latijnse liturgie reguleerde als buitengewone vorm van de Romeinse ritus. Dit motu proprio trad in werking op 14 september 2007, het feest van Kruisverheffing. Een jaar eerder vond in onze kerk de eerste Tridentijnse heilige Mis sinds vele tientallen jaren plaats. Op zondag 17 september 2006 droeg pater John Berg FSSP een plechtige heilige Mis op, met assistentie van diaken en subdiaken. Toen werd gezongen de Mis in D Op. 86 van Antonin Dvorak: