De kalender is bijgewerkt tot en met 1 juni 2020, onder voorbehoud van wijzigingen.

De live-uitzending van maandag 1 juni (11.00 uur) kunt u hier rechtstreeks volgen of terugkijken.
Ververs deze pagina als hier niet de juiste dag genoemd wordt.

17 september 2017

Beeldverslag toediening H. Vormsel en plechtige viering 10 jaar inwerkingtreding van Summorum Pontificum

De Bisschop wordt buiten het kerkgebouw opgewacht en verwelkomd.

Onder het gezang Sacerdos et Pontifex treedt de Bisschop in processie de kerk binnen.

Op de troon wordt de Bisschop gekleed voor de liturgie.

In vol ornaat gaat de Bisschop naar het hoofdaltaar.

Voorafgaand aan het toedienen van het vormsel houdt de Bisschop een homilie over de heilige Cyprianus.

De heilige Mis vangt aan met de bewieroking van het altaar.

Tijdens het offertorium.

Een bonnet is ook in andere kleuren dan zwart verkrijgbaar.

Mgr Hendriks met een van de troondiakens

De Bisschop met priesters, diakens en misdienaars, die aan de liturgie hebben deelgenomen.