De kalender is bijgewerkt tot en met 29 februari 2020, onder voorbehoud van wijzigingen.

Ondersteun het onderhoud van ons kerkgebouw, uw kerkgebouw, en doe mee aan actie Kerkbalans 2020

Lees hier wat u kunt doen en maak uw gift over op bankrekening NL48 ABNA 0589 9700 89.

13 februari 2020

Programma Sint-Nicolaasacademie op zaterdag 15 februari 2020

Zaterdag 15 februari opent emeritus hulpbisschop mgr J. van Burgsteden S.S.S. de voorjaarscyclus van de Sint-Nicolaasacademie met een lezing over de aanbidding van het Allerheiligste Sacrament des Altaars. Hij spreekt over wat het Sacrament is en welke rol het kan spelen in ons dagelijks leven.

Voorafgaand aan de lezing is er om 10.00 uur een heilige Mis in de kerk.

Zie: De website van de academie.