De kalender is bijgewerkt tot en met 31 oktober 2020, onder voorbehoud van wijzigingen.

Bidt u thuis ook mee?

Met de Oktobermaand - Rozenkransmaand - Rozenkransnoveen voor Kerk, gezin en vaderland: klik hier.
Om eerherstel te brengen aan Jezus in het Allerheiligste Sacrament: klik hier.

16 april 2020

Gebed om geestelijke communie

Mijn Jezus, ik geloof dat Gij in het Allerheiligste Sacrament tegenwoordig zijt. Ik bemin U boven alles en wens U in mijn binnenste te ontvangen. Maar omdat ik dit thans niet werkelijk doen kan, smeek ik U, ten minste op geestelijke wijze in mijn hart te komen.

Zie, ik omhels U alsof Gij reeds gekomen waart, en ik verenig mij geheel en al met U. Sta niet toe dat ik nog ooit van U gescheiden word. Amen.

H. Alfonsus-Maria van Liguori

Zie ook: Geestelijke communie