De kalender is bijgewerkt tot en met 31 oktober 2020, onder voorbehoud van wijzigingen.

Bidt u thuis ook mee?

Met de Oktobermaand - Rozenkransmaand - Rozenkransnoveen voor Kerk, gezin en vaderland: klik hier.
Om eerherstel te brengen aan Jezus in het Allerheiligste Sacrament: klik hier.

5 april 2020

Verwacht: Live-uitzending vanuit onze kerk

Op Palmzondag 5 april, kunt u om 11.00 uur op deze website kijken naar een live-uitzending van de gelezen heilige Mis van die dag vanuit onze eigen kerk.

Houdt u er rekening mee dat in het beginstadium nog enkele kinderziekten zouden kunnen optreden.

Later volgt een uitzendschema voor de plechtigheden in de Goede Week en op Pasen.

Tussen 10.00 en 11.00 uur is de kerk geopend voor persoonlijk gebed. Er is een priester aanwezig en er is biechtgelegenheid. De kerk wordt stipt om 11.00 uur gesloten, waarna de live-uitzending zal starten.