De kalender is bijgewerkt tot en met 31 juli 2020, onder voorbehoud van wijzigingen.

De live-uitzending van de heilige Mis op zondag om 11.00 uur via YouTube kunt u hier bekijken.

7 augustus 2009

Bisschop Kopenhagen celebreert Tridentijnse H. Mis

Op zondag 2 augustus jl. celebreerde de bisschop van Kopenhagen, mgr Czeslaw Kozon, de heilige Mis van die zondag volgens de Tridentijnse ritus in de Heilig-Hartkerk in Kopenhagen (Denemarken).

Toen de bisschop hoorde dat de groep gelovigen, die wekelijks een Tridentijnse Mis organiseert, tijdens de zomermaanden moeite had met het vinden van een priester, bood hij spontaan aan om zelf de Mis te komen opdragen.
Het was toen echter te kort dag om een pontificale Hoogmis te organiseren met voldoende priesters en assistenten.
Kijkt u zelf naar een verslag vanuit de Deense hoofdstad in het volgende filmpje.