De kalender is bijgewerkt tot en met 30 november 2020, onder voorbehoud van wijzigingen.

Bidt u thuis ook mee?

Met de Rozenkransnoveen voor Kerk, gezin en vaderland: klik hier.
Om eerherstel te brengen aan Jezus in het Allerheiligste Sacrament: klik hier.

6 januari 2010

Fotoverslag wijding Driekoningenwater

Op dinsdag 5 januari 2010 werd in onze kerk de Vigilie van de Openbaring des Heren gevierd, waarin onder meer de plechtige wijding van het Driekoningenwater plaatsvond. Dit jaar is er zo'n 200 liter water gewijd.

Hieronder ziet u enkele foto's van de wijding van het water. Pater M. Kromann Knudsen FSSP is de celebrant. Op de bovenste foto spreekt hij over het water een wijdingsgebed uit. Op de tweede foto wordt aan het water wat zout toegevoegd. De gelovigen namen het water graag mee naar huis om alle vertrekken van het huis te zegenen.