De kalender is bijgewerkt tot en met 30 april 2020, onder voorbehoud van wijzigingen.

De live-uitzending van donderdag (17.00 uur) kunt u hier rechtstreeks volgen of terugkijken.

14 juni 2018

Programma Sint-Nicolaasacademie op zaterdag 16 juni 2018

Op zaterdag 16 juni houdt de eerwaarde heer Nars Beemster, priester en hulpexorcist van het bisdom Haarlem-Amsterdam, een lezing over 'Het exorcisme en het kwaad in onze tijd'. Hij zal vanuit zijn praktijkervaring spreken over de groeiende rol van het demonische in onze samenleving.

Voorafgaand aan de lezing is er om 10.00 uur een gelezen heilige Mis in de kerk.

Zie: De website van de academie.