De kalender is bijgewerkt tot en met 31 juli 2020, onder voorbehoud van wijzigingen.

De live-uitzending van de heilige Mis op zondag om 11.00 uur via YouTube kunt u hier bekijken.

2 december 2019

Informatiebulletin voor de maand december is verschenen

Het Informatiebulletin is een gezamenlijke uitgave van de parochies H. Agnes en H. Jozef, gevestigd in de Sint-Agneskerk, centrum voor de traditionele Latijnse liturgie. De eindejaarseditie vraagt nog een keer aandacht voor het 100-jarig bestaan van de Sint-Agnesparochie, er wordt stilgestaan bij de Advent, en de lezing voor de Sint-Nicolaasacademie over de schending van de Schepping door de genderideologie. Verder een toelichting op de Onbevlekte Ontvangenis van de heilige maagd Maria, die midden in de Advent gevierd wordt.

Het bulletin is op deze site te vinden onder het tabblad 'Informatiebulletin december' of klik op onderstaande afbeelding. Ook bestaat de mogelijkheid om het blad elke maand gratis en in kleur per e-mail (klik hier) te ontvangen.

Klik op het symbool in de rechterbovenhoek van onderstaande afbeelding voor een vergrote weergave en om te kunnen bladeren.