De kalender is bijgewerkt tot en met 31 juli 2020, onder voorbehoud van wijzigingen.

De live-uitzending van de heilige Mis op zondag om 11.00 uur via YouTube kunt u hier bekijken.

5 december 2019

Ledenadministratie

Op zondag 8 december kunt u na de Hoogmis uw inschrijving in de parochiële ledenadministratie gemakkelijk regelen met de secretaris van het parochiebestuur. Hij houdt zitting bij de uitgang van de kerk en u kunt bij hem uw persoonsgegevens verifiëren en eventueel aanpassen.

Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt en inschrijving heeft geen gevolgen voor een eventuele registratie bij een andere parochie.