De kalender is bijgewerkt tot en met 31 januari 2020, onder voorbehoud van wijzigingen.

Ondersteun het onderhoud van ons kerkgebouw, uw kerkgebouw, en doe mee aan actie Kerkbalans 2020

Lees hier wat u kunt doen en maak uw gift over op bankrekening NL48 ABNA 0589 9700 89.

5 december 2019

Ledenadministratie

Op zondag 8 december kunt u na de Hoogmis uw inschrijving in de parochiële ledenadministratie gemakkelijk regelen met de secretaris van het parochiebestuur. Hij houdt zitting bij de uitgang van de kerk en u kunt bij hem uw persoonsgegevens verifiëren en eventueel aanpassen.

Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt en inschrijving heeft geen gevolgen voor een eventuele registratie bij een andere parochie.