De kalender is bijgewerkt tot en met 31 januari 2020, onder voorbehoud van wijzigingen.

Ondersteun het onderhoud van ons kerkgebouw, uw kerkgebouw, en doe mee aan actie Kerkbalans 2020

Lees hier wat u kunt doen en maak uw gift over op bankrekening NL48 ABNA 0589 9700 89.

19 december 2019

Programma Sint-Nicolaasacademie op zaterdag 21 december 2019

Op zaterdag 21 december besluit pater Gerard Wijers s.s.s. de najaarscyclus van de Sint-Nicolaasacademie. Hij spreekt over genderideologie en de schepping. Hij stelt dat in onze Westerse wereld de van nature (door de schepping) gegeven tweegeslachtelijkheid van man en vrouw en de daarbij behorende heteroseksualiteit door wereldvreemde ideologieën worden aangevallen. Hiermee heeft zich een serieuze bedreiging gevormd voor de natuurlijke scheppingsorde.

Pater Gerard Wijers is lid van de Congregatie van het Heilig Sacrament en verbonden aan de afdeling Huwelijk en Gezin van bisdom Haarlem-Amsterdam.

Voorafgaand aan de lezing is er om 10.00 uur een heilige Mis in de kerk.

Zie: De website van de academie.