De kalender is bijgewerkt tot en met 29 februari 2020, onder voorbehoud van wijzigingen.

Ondersteun het onderhoud van ons kerkgebouw, uw kerkgebouw, en doe mee aan actie Kerkbalans 2020

Lees hier wat u kunt doen en maak uw gift over op bankrekening NL48 ABNA 0589 9700 89.

18 juli 2009

Paus Benedictus XVI breekt pols

Afgelopen vrijdag heeft de Heilige Vader, paus Benedictus XVI, bij een val zijn pols gebroken. Laten wij bidden voor zijn spoedig herstel en om zegen over zijn pontificaat.

Op maandag 13 juli – vóór het begin van zijn vakantie – nodigde de Paus iedereen uit om hem in gebed te vergezellen. “Het gebed kent geen afstand of scheiding: waar we ook zijn, het maakt ons één van hart en één van ziel”, aldus de Paus.