De kalender is bijgewerkt tot en met 30 april 2020, onder voorbehoud van wijzigingen.

De live-uitzending van vrijdag (15.00 uur) kunt u hier rechtstreeks volgen of terugkijken.

28 juli 2009

Uitnodiging aan (Amerikaanse) katholieken

De Amerikaanse organisatie CatholicsComeHome nodigt katholieken die van de Kerk zijn afgedwaald uit om naar haar terug te keren en om te (her)ontdekken welke rijkdom het geloof in een persoonlijke God en de gemeenschap van de Kerk aan hun persoonlijk leven kan bieden. Bekijk een promotievideo hier.