De kalender is bijgewerkt tot en met 31 januari 2020, onder voorbehoud van wijzigingen.

Ondersteun het onderhoud van ons kerkgebouw, uw kerkgebouw, en doe mee aan actie Kerkbalans 2020

Lees hier wat u kunt doen en maak uw gift over op bankrekening NL48 ABNA 0589 9700 89.

28 juli 2009

Uitnodiging aan (Amerikaanse) katholieken

De Amerikaanse organisatie CatholicsComeHome nodigt katholieken die van de Kerk zijn afgedwaald uit om naar haar terug te keren en om te (her)ontdekken welke rijkdom het geloof in een persoonlijke God en de gemeenschap van de Kerk aan hun persoonlijk leven kan bieden. Bekijk een promotievideo hier.