De kalender is bijgewerkt tot en met 31 oktober 2018, onder voorbehoud van wijzigingen.

Oktober - Rozenkransmaand

Van dinsdag tot en met vrijdag om 11.45 uur (niet op dinsdag 16 oktober): Marialof (in aansluiting op de H. Mis)
Dagelijks om 10.30 uur: Rozenkransgebed

20 juli 2009

Volledige agenda online

In de rechterkolom treft u een link naar de volledige agenda van de Agneskerk, met de tijden van de H.H. Missen en andere liturgische plechtigheden, een liturgische kalender en nog veel meer.

U kunt de gegevens per dag, week of maand bekijken of een lijst maken van de komende periode.

Indien u fouten ontdekt in de agenda, dan houden wij ons aanbevolen voor uw reactie. Het e-mailadres treft u aan in de rechterkolom.