De kalender is bijgewerkt tot en met 31 januari 2020, onder voorbehoud van wijzigingen.

Ondersteun het onderhoud van ons kerkgebouw, uw kerkgebouw, en doe mee aan actie Kerkbalans 2020

Lees hier wat u kunt doen en maak uw gift over op bankrekening NL48 ABNA 0589 9700 89.

20 juli 2009

Volledige agenda online

In de rechterkolom treft u een link naar de volledige agenda van de Agneskerk, met de tijden van de H.H. Missen en andere liturgische plechtigheden, een liturgische kalender en nog veel meer.

U kunt de gegevens per dag, week of maand bekijken of een lijst maken van de komende periode.

Indien u fouten ontdekt in de agenda, dan houden wij ons aanbevolen voor uw reactie. Het e-mailadres treft u aan in de rechterkolom.