1919 - 2019: 100 jaar Sint-Agnesparochie

De kalender is bijgewerkt tot en met 31 januari 2019, onder voorbehoud van wijzigingen.

Actie Kerkbalans 2019: Wat is de kerk u waard?

Van zaterdag 19 januari tot en met zaterdag 2 februari wordt de jaarlijkse actie Kerkbalans gehouden. De inzameling vindt plaats voor onze eigen kerk en parochie.
Klik hier voor meer informatie.

23 februari 2010

Bijzondere catechese over de Vasten

Op donderdag 25 februari wordt er een bijzondere catechese gegeven over de betekenis van de Vasten. Het zal gaan over vragen als ‘Wat is vasten?’ en ‘Waarom moeten we vasten?’ De bijeenkomst begint om 19.30 uur in de pastorie. Voorafgaand is er om 18.45 uur een heilige Mis in de huiskapel.