De kalender is bijgewerkt tot en met 29 februari 2020, onder voorbehoud van wijzigingen.

Ondersteun het onderhoud van ons kerkgebouw, uw kerkgebouw, en doe mee aan actie Kerkbalans 2020

Lees hier wat u kunt doen en maak uw gift over op bankrekening NL48 ABNA 0589 9700 89.

12 april 2011

Fotoverslag pontificale Hoogmis (vervolg)

Foto's: © 2011, A.K. Ruffle

De bisschop nadert het altaar, waarop zijn liturgische kleding voor de vormselplechtigheid is neergelegd.

Na de vormselplechtigheid krijgt de bisschop op de troon de Misgewaden aangereikt.

De bisschop, geassisteerd door diaken en subdiaken, bij het bidden van de voetgebeden.

De bewieroking van het altaar.

De bisschop met zijn priesters en dienaren tijdens het zingen van het Ave Regina caelorum, na afloop van de Hoogmis.

Mgr Czeslaw Kozon poseert glimlachend op de voor hem gebouwde troon.