De kalender is bijgewerkt tot en met 31 oktober 2020, onder voorbehoud van wijzigingen.

Bidt u thuis ook mee?

Met de Oktobermaand - Rozenkransmaand - Rozenkransnoveen voor Kerk, gezin en vaderland: klik hier.
Om eerherstel te brengen aan Jezus in het Allerheiligste Sacrament: klik hier.

12 april 2011

Fotoverslag pontificale Hoogmis (vervolg)

Foto's: © 2011, A.K. Ruffle

De bisschop nadert het altaar, waarop zijn liturgische kleding voor de vormselplechtigheid is neergelegd.

Na de vormselplechtigheid krijgt de bisschop op de troon de Misgewaden aangereikt.

De bisschop, geassisteerd door diaken en subdiaken, bij het bidden van de voetgebeden.

De bewieroking van het altaar.

De bisschop met zijn priesters en dienaren tijdens het zingen van het Ave Regina caelorum, na afloop van de Hoogmis.

Mgr Czeslaw Kozon poseert glimlachend op de voor hem gebouwde troon.