De kalender is bijgewerkt tot en met 30 april 2020, onder voorbehoud van wijzigingen.

De live-uitzending van donderdag (17.00 uur) kunt u hier rechtstreeks volgen of terugkijken.

4 april 2011

Wijziging in Rozenkransgebed op twee zaterdagen in april

Op zaterdag 9 april komt het gebruikelijke Rozenkransgebed van 12.45 uur te vervallen in verband met de voorbereidingen van de komst van de bisschop van Kopenhagen. De H. Mis om 11.00 uur gaat wel gewoon door.

Op Koninginnedag (zaterdag 30 april) wordt het bidden van de Rozenkrans verplaatst van 12.45 uur naar 12.00 uur (aansluitend op de H. Mis van 11.00 uur). Dit in verband met de kerksluiting gedurende de rest van die dag.