De kalender is bijgewerkt tot en met 31 maart 2020, onder voorbehoud van wijzigingen.

28 april 2011

Beperkte openstelling van kerk en pastorie tijdens het Paasoctaaf

Gedurende het Paasoctaaf (van Paasmaandag tot en met Koniginnedag) zijn zowel kerk als pastorie buiten de H.H. Missen gesloten. In geval van nood is er steeds een priester bereikbaar (telefonisch).

Op Koninginnedag zal het Rozenkransgebed niet om 12.45 uur worden gebeden, maar aansluitend aan de heilige Mis van 11.00 uur, dus rond 12.00 uur.

Deze week kunnen ook e-mails niet meteen worden gelezen en beantwoord.