De kalender is bijgewerkt tot en met 29 februari 2020, onder voorbehoud van wijzigingen.

Ondersteun het onderhoud van ons kerkgebouw, uw kerkgebouw, en doe mee aan actie Kerkbalans 2020

Lees hier wat u kunt doen en maak uw gift over op bankrekening NL48 ABNA 0589 9700 89.

5 maart 2016

Junioracademie op zaterdag 5 maart 2016

Op zaterdag 5 maart vindt om 19.00 uur weer een bijeenkomst plaats van de Junioracademie.

Leontien Bakermans spreekt over de lezingen die paus Johannes Paulus II hield tijdens zijn woensdagmiddagaudiënties over de ‘Theologie van het Lichaam’. Is het wel theologie of is het meer lichamelogie? Ook de leer van de Kerk hiervoor wordt besproken.

Junioracademie
Voor jongeren van 18 tot 40 jaar