De kalender is bijgewerkt tot en met 29 februari 2020, onder voorbehoud van wijzigingen.

Ondersteun het onderhoud van ons kerkgebouw, uw kerkgebouw, en doe mee aan actie Kerkbalans 2020

Lees hier wat u kunt doen en maak uw gift over op bankrekening NL48 ABNA 0589 9700 89.

15 september 2016

Programma Sint-Nicolaasacademie op zaterdag 17 september 2016

Het najaarsprogramma 2016 van de Sint-Nicolaasacademie heeft als hoofdonderwerp ‘de sacramenten’. Zaterdag 17 september wordt de reeks geopend met een lezing over het huwelijk door mr Ton de Kok. Hij was advocaat van 1957 tot 2000 en bemiddelde onder meer in zaken die dreigden uit te lopen op echtscheiding. In een tijd waarin nauwelijks meer voor de Kerk getrouwd werd, wist hij het katholieke huwelijk hoog te houden en door zijn ervaring echtelieden ervan te overtuigen om bij elkaar te blijven.

De lezing wordt om 10.00 uur voorafgegaan door een H. Mis in de kerk.

Zie: De website van de academie.