De kalender is bijgewerkt tot en met 29 februari 2020, onder voorbehoud van wijzigingen.

Ondersteun het onderhoud van ons kerkgebouw, uw kerkgebouw, en doe mee aan actie Kerkbalans 2020

Lees hier wat u kunt doen en maak uw gift over op bankrekening NL48 ABNA 0589 9700 89.

15 september 2017

Programma Sint-Nicolaasacademie op zaterdag 16 september 2017

De Sint-Nicolaasacademie biedt in het najaarsseizoen 2017 vier lezingen over waarheid en relativisme. De eerste lezing op zaterdag 16 september gaat over moraliteit. Filosoof Michiel Hemminga vraagt zich af of onze toekomst nog moraliteit kent. Hij houdt een historische beschouwing op basis van de filosoof Alasdair MacIntyre.

De lezing wordt om 10.00 uur voorafgegaan door een door een heilige Mis in de kerk. Dat is de enige heilige Mis van die dag. Er is dus geen Mis om 11.00 uur.

Zie: De website van de academie.