De kalender is bijgewerkt tot en met 31 maart 2020, onder voorbehoud van wijzigingen.

18 mei 2018

Programma Sint-Nicolaasacademie op zaterdag 19 mei 2018

Op zaterdag 19 mei houdt de heer Sybrand Buve een lezing met als titel 'Een leven voor de filosofie'. Deze lezing gaat over Jeroen Buve, grondlegger van de Geert Grote Universiteit in Deventer. Die universiteit wil een alternatief bieden voor de gangbare universiteiten, met meer aandacht voor levensbeschouwelijke vraagstukken.

Voorafgaand aan de lezing is er om 10.00 uur een gelezen heilige Mis in de kerk.

Zie: De website van de academie.