De kalender is bijgewerkt tot en met 31 oktober 2020, onder voorbehoud van wijzigingen.

Bidt u thuis ook mee?

Met de Oktobermaand - Rozenkransmaand - Rozenkransnoveen voor Kerk, gezin en vaderland: klik hier.
Om eerherstel te brengen aan Jezus in het Allerheiligste Sacrament: klik hier.

6 april 2011

Kruiswegoefening op vrijdag

Op de vrijdagen 8 en 15 april zal in onze kerk om 19.00 uur de Kruisweg worden gebeden. De Kruiswegoefening wordt voorafgegaan door een gelezen H. Mis om 18.15 uur.

Op Goede Vrijdag 22 april begint de Kruiswegoefening om 14.15 uur. Aansluitend vindt dan de kerkelijke liturgie van deze dag plaats, waarin op plechtige wijze het Lijden en Sterven van onze Heer Jezus Christus wordt herdacht.