De kalender is bijgewerkt tot en met 1 juni 2020, onder voorbehoud van wijzigingen.

De live-uitzending van dinsdag 26 mei (11.00 uur) kunt u hier rechtstreeks volgen of terugkijken.
Ververs deze pagina als hier niet de juiste dag genoemd wordt.

1 april 2011

Informatiebulletin voor de maand april is verschenen

Het Informatiebulletin van onze kerk voor de maand april is verschenen. Hierin aandacht voor de komst van mgr Czeslaw Kozon, bisschop van Kopenhagen, naar onze kerk, alle plechtigheden in de Goede Week en met Pasen, en voor de Vastenactie.

Het bulletin is op deze site te vinden onder het tabblad 'Informatiebulletin april'. Ook bestaat de mogelijkheid om het blad elke maand gratis per e-mail (klik hier) te ontvangen.