De kalender is bijgewerkt tot en met 1 juni 2020, onder voorbehoud van wijzigingen.

De live-uitzending van dinsdag 2 juni (11.00 uur) kunt u hier rechtstreeks volgen of terugkijken.
Ververs deze pagina als hier niet de juiste dag genoemd wordt.

2 maart 2013

Nieuw e-mailadres voor nieuwe parochie

Op 20 januari 2013 heeft mgr J.M. Punt, bisschop van Haarlem-Amsterdam, een personele parochie opgericht voor gelovigen die zich thuisvoelen in de Tridentijnse liturgie, de buitengewone vorm van de Romeinse ritus. Deze parochie is gehuisvest in de Sint-Agneskerk.

De nieuwe personele parochie voor de traditionele Latijnse liturgie heeft ook een nieuw e-mailadres. De parochie is bereikbaar op: