De kalender is bijgewerkt tot en met 31 juli 2020, onder voorbehoud van wijzigingen.

De live-uitzending van de heilige Mis op zondag om 11.00 uur via YouTube kunt u hier bekijken.

20 maart 2015

Programma Sint-Nicolaasacademie op zaterdag 21 maart 2015

De lezing op zaterdag 21 maart wordt gehouden door dr Leo Meulenberg, emeritus hoogleraar kerkgeschiedenis in Nijmegen en auteur van ‘Meesters in Spiritualiteit’. Het onderwerp is ‘Baron Friedrich von Hügel, een gelovige in het spanningsveld van het modernisme’.

De lezing begint rond 11.00 uur in de grote zaal van de pastorie. Voorafgaand wordt er in de kerk om 10.00 uur een gelezen H. Mis opgedragen.

Zie: De website van de academie.