De kalender is bijgewerkt tot en met 31 maart 2020, onder voorbehoud van wijzigingen.

14 december 2018

Programma Sint-Nicolaasacademie op zaterdag 15 december 2018

De eerstvolgende bijeenkomst van de Sint-Nicolaasacademie vindt plaats op zaterdag 15 december. Om 11.00 uur houdt de heer Damiaan Meuwissen, emeritus professor rechtsfilosofie en staatsrecht, een voordracht over de grondslag van de Europese integratie van vrijheid in het christendom, de joodse traditie en (ten dele) de islam.

Voorafgaand aan de lezing is er om 10.00 uur een gelezen heilige Mis in de kerk.

Zie: De website van de academie.