De kalender is bijgewerkt tot en met 31 oktober 2020, onder voorbehoud van wijzigingen.

Bidt u thuis ook mee?

Met de Oktobermaand - Rozenkransmaand - Rozenkransnoveen voor Kerk, gezin en vaderland: klik hier.
Om eerherstel te brengen aan Jezus in het Allerheiligste Sacrament: klik hier.

9 april 2020

Extra editie Informatiebulletin voor Pasen is verschenen

Het Informatiebulletin is een gezamenlijke uitgave van de parochies H. Agnes en H. Jozef, gevestigd in de Sint-Agneskerk, centrum voor de traditionele Latijnse liturgie. Er is een extra editie verschenen voor Pasen.

Het bulletin is op deze site te vinden onder het tabblad 'Informatiebulletin Pasen / april' of klik op onderstaande afbeelding. Ook bestaat de mogelijkheid om het blad elke maand gratis en in kleur per e-mail (klik hier) te ontvangen.

Klik op het symbool in de rechterbovenhoek van onderstaande afbeelding voor een vergrote weergave en om te kunnen bladeren.