De kalender is bijgewerkt tot en met 30 juni 2020, onder voorbehoud van wijzigingen.

De live-uitzending van dinsdag 2 juni (11.00 uur) kunt u hier rechtstreeks volgen of terugkijken.
Ververs deze pagina als hier niet de juiste dag genoemd wordt.

9 april 2020

Extra editie Informatiebulletin voor Pasen is verschenen

Het Informatiebulletin is een gezamenlijke uitgave van de parochies H. Agnes en H. Jozef, gevestigd in de Sint-Agneskerk, centrum voor de traditionele Latijnse liturgie. Er is een extra editie verschenen voor Pasen.

Het bulletin is op deze site te vinden onder het tabblad 'Informatiebulletin Pasen / april' of klik op onderstaande afbeelding. Ook bestaat de mogelijkheid om het blad elke maand gratis en in kleur per e-mail (klik hier) te ontvangen.

Klik op het symbool in de rechterbovenhoek van onderstaande afbeelding voor een vergrote weergave en om te kunnen bladeren.