1919 - 2019: 100 jaar Sint-Agnesparochie

De kalender is bijgewerkt tot en met 31 januari 2019, onder voorbehoud van wijzigingen.

Actie Kerkbalans 2019: Wat is de kerk u waard?

Van zaterdag 19 januari tot en met zaterdag 2 februari wordt de jaarlijkse actie Kerkbalans gehouden. De inzameling vindt plaats voor onze eigen kerk en parochie.
Klik hier voor meer informatie.

13 april 2010

Omwille van Zijn smartelijk Lijden...

Afgelopen zondag hebben we na de Hoogmis de Rozenkrans van de goddelijke Barmhartigheid gebeden. In de Paastijd mogen we extra dankbaar zijn voor de Verlossing die onze Heer Jezus Christus voor ons heeft verkregen.

Jezus heeft aan zuster Faustina gevraagd om de devotie tot Zijn Barmhartigheid te verspreiden. Elke dag om 15.00 uur mogen wij Zijn smartelijk lijden korte tijd overwegen. Onderstaande video kan daarbij een hulp zijn.