De kalender is bijgewerkt tot en met 30 april 2020, onder voorbehoud van wijzigingen.

De live-uitzending van donderdag (17.00 uur) kunt u hier rechtstreeks volgen of terugkijken.

8 april 2010

Ondersteun paus Benedictus XVI !

In de rechterkolom van deze site is een bannier opgenomen ter ondersteuning van paus Benedictus XVI. Als u op de bannier klikt, dan komt u terecht op een externe website waar u een brief kunt ondertekenen ter ondersteuning van de Heilige Vader. Gedurende ruim een jaar wordt hij belasterd in allerlei media. Naast uw voortdurende gebed voor de Paus, vooral in deze maand van het eerste lustrum van zijn pontificaat, kunnen we op deze manier concreet laten zien dat we vierkant achter onze Opperherder staan.