1919 - 2019: 100 jaar Sint-Agnesparochie

De kalender is bijgewerkt tot en met 31 januari 2019, onder voorbehoud van wijzigingen.

Actie Kerkbalans 2019: Wat is de kerk u waard?

Van zaterdag 19 januari tot en met zaterdag 2 februari wordt de jaarlijkse actie Kerkbalans gehouden. De inzameling vindt plaats voor onze eigen kerk en parochie.
Klik hier voor meer informatie.

8 april 2010

Ondersteun paus Benedictus XVI !

In de rechterkolom van deze site is een bannier opgenomen ter ondersteuning van paus Benedictus XVI. Als u op de bannier klikt, dan komt u terecht op een externe website waar u een brief kunt ondertekenen ter ondersteuning van de Heilige Vader. Gedurende ruim een jaar wordt hij belasterd in allerlei media. Naast uw voortdurende gebed voor de Paus, vooral in deze maand van het eerste lustrum van zijn pontificaat, kunnen we op deze manier concreet laten zien dat we vierkant achter onze Opperherder staan.