De kalender is bijgewerkt tot en met 31 januari 2020, onder voorbehoud van wijzigingen.

Ondersteun het onderhoud van ons kerkgebouw, uw kerkgebouw, en doe mee aan actie Kerkbalans 2020

Lees hier wat u kunt doen en maak uw gift over op bankrekening NL48 ABNA 0589 9700 89.

12 juni 2010

Paus Benedictus XVI sluit 'Jaar van de Priester'

Vrijdag 11 juni, op het (hoog)feest van het Allerheiligst Hart van Jezus, heeft paus Benedictus XVI het 'Jaar van de Priester' afgesloten. Het jaar, dat vorig jaar op het Heilig-Hartfeest begon, heeft veel vruchten opgeleverd, maar is toch overschaduwd door de misbruikschandalen in de Kerk die in vele landen naar boven zijn gekomen.

De Paus vertrouwde alle priesters toe aan het Onbevlekt Hart van Maria. Hij deed dat aan het einde van een heilige Mis op het Sint-Pietersplein in aanwezigheid van meer dan 15.000 priesters.