De kalender is bijgewerkt tot en met 30 april 2020, onder voorbehoud van wijzigingen.

De live-uitzending van vandaag (11.00 uur) kunt u hier rechstreeks volgen of terugkijken.

7 maart 2020

Junioracademie op zondag 8 maart 2020

Op zondag 8 maart om 13.30 uur houdt pater Gerard Wijers een lezing voor de Junioracademie in de zaal van de pastorie. Hij zal spreken over de Natuurwet.

Pater Wijers S.S.S. is verbonden aan de afdeling Huwelijk en Gezin van bisdom Haarlem-Amsterdam. Alle jongeren zijn van harte welkom.

Junioracademie
Voor jongeren van 18 tot 40 jaar