De kalender is bijgewerkt tot en met 30 november 2020, onder voorbehoud van wijzigingen.

Bidt u thuis ook mee?

Met de Rozenkransnoveen voor Kerk, gezin en vaderland: klik hier.
Om eerherstel te brengen aan Jezus in het Allerheiligste Sacrament: klik hier.

31 mei 2020

Herstel van de openbare liturgie

Vanaf 1 juni staan de Nederlandse bisschoppen toe dat het publieke kerkelijk leven wordt hervat, met enkele duidelijke restricties, onder meer wat betreft het aantal deelnemende gelovigen (maximaal 30) en het houden van 1,5 meter afstand. Dat betekent dat in onze kerk de dagelijkse heilige Mis van 11.00 uur weer toegankelijk is. Het vaste weekschema is als volgt (uitzonderingen vindt u terug in de kalender):
Zondag tot en met donderdag
10.30 uur: Lof
11.00 uur: Gelezen H. Mis
Samenkomsten op het kerkplein of in de pastorie zijn niet toegestaan. De dagelijkse heilige Mis zal ook via internet worden uitgezonden. U kunt de uitzending op ieder gewenst moment terugkijken. Elke dag wordt u vanaf onze website met een link doorverwezen.