De kalender is bijgewerkt tot en met 30 april 2020, onder voorbehoud van wijzigingen.

De live-uitzending van vandaag (11.00 uur) kunt u hier rechstreeks volgen of terugkijken.

1 oktober 2009

Catechese voor volwassenen

Op donderdag 15 oktober tussen 19.30 en 21.00 uur gaat er in de pastorie een catecheseserie over de sacramenten van start. Iedereen die zijn of haar (kennis van het) katholieke geloof wil verdiepen is elke donderdagavond van harte welkom. Aanmelden is niet nodig. Voorafgaand aan de catechese is er wekelijks om 18.45 uur een heilige Mis in de kerk.