De kalender is bijgewerkt tot en met 30 april 2020, onder voorbehoud van wijzigingen.

De live-uitzending van vandaag (11.00 uur) kunt u hier rechstreeks volgen of terugkijken.

11 oktober 2009

Paus Benedictus XVI verklaart vijf zaligen heilig

Vanmorgen heeft paus Benedictus XVI in de Sint-Pietersbasiliek in Rome vijf zaligen heilig verklaard. De vijf gecanoniseerden zijn (foto onder van links naar rechts): de Poolse aartsbisschop Zygmut Szczesny Felinski, de Spaanse dominicaan Francisco Coll y Guitart, de Belgische missionaris Damiaan de Veuster, de Spaanse trappist Rafael Amaiz Baròn en de Franse religieuze Marie de la Croix Jugan.