De kalender is bijgewerkt tot en met 30 april 2020, onder voorbehoud van wijzigingen.

30 maart 2010

Oudste priester van Vlaanderen krijgt 'eigen' website

Priester-historicus prof. dr Karel Van Isacker S.J. (1913) ging eind jaren '80 met emeritaat van de Universiteit van Antwerpen. Hij verliet Antwerpen en vertrok naar de Caelenberg nabij Niel bij As. Hij verbouwde er een boerderij tot Sint-Michaëlskapel.

De bijna 97-jarige Vlaamse pater draagt daar nog dagelijks de heilige Mis op. Hij bleef de oude Tridentijnse ritus trouw.

De door hem gebouwde kapel beschikt sinds kort over een eigen website: www.caelenberg.info.

De website van de Sint-Michaëlskapel is toegevoegd aan de links naar andere websites in de rechterkolom.